Àmbits de treball

Xocolata

En els processos de fabricació de xocolata, GIMON ofereix solucions per a tots els ingredients líquids necessaris. En el disseny dels dipòsits i canonades, oferim opcions de refredament, escalfament i aïllament, així com una àmplia gamma d’agitadors en funció de les necessitats de cada producte, tots ells realitzats amb soldadura plasma d’última generació aportant el sistema backing.

Hem desenvolupat una gamma pròpia de fonedors i fusores, que podem adaptar a les necessitats de cada client. La nostra maquinària és apta per a diferents grasses i derivats del cacau, donant la possibilitat de fondre blocs de 25 kg a blocs de 1.000 kg.

Els sistemes que implementem donen tanta importància a la neteja com a la mateixa producció. Les nostres instal·lacions compleixen amb els últims estàndards de seguretat alimentària i estan fabricades completament en acer inoxidable.

El nostre procés automàtic de dosatge de líquids per a la formulació de xocolata està totalment monitorat pel nostre propi programari de control. Aportem màxima eficiència i robustesa al procés, així com ajudem a minimitzar incidències.

Oferim solucions perquè el producte arribi en òptimes condicions fins als dipòsits d’emmagatzematge, tenint en consideració l’homogeneïtzació del mateix donant fiabilitat en el seu procés de atemperament.

Per a ajudar el client a maximitzar el seu producte implementem el sistema GI-*PIG, a través del qual aconseguim una recuperació gairebé total del producte, sense alterar el mateix, podent-se reutilitzar. Aquest sistema de Pigging minimitza minvaments de producte. 

Els estàndards de fabricació de GIMON compleixen sempre els paràmetres de l’OPERACIÓ SOL (SEGURETAT, ORDRE I NETEJA).

Necessites ajuda?

Escriu-nos un missatge en el formulari de contacte